Escrow

Unieke software escrowregeling

Software Borg is al meer dan 25 jaar de TTP (trusted third party) die continuïteit aan IT-leveranciers en gebruikers biedt door koersbepalende escrowregelingen. Ons kernproduct is onze unieke software escrowregeling.

Wat onderscheidt ons

Software Borg onderscheidt zich duidelijk in de Nederlandse escrowmarkt door het aanbieden van de meest betrouwbare escrowregeling en de beste prijs-kwaliteitverhouding. Wij slaan geen ongecontroleerde broncodes in eigen beheer op zoals vele andere escrowaanbieders dit doen. Wij hebben gekozen voor een koersbepalende aanpak op het gebied van escrowregelingen. Zo kunnen wij onze klanten maximale zekerheid bieden.

Onze standaard escrowregeling bestaat uit een titelonderzoek (onderzoek naar de origine van de auteursrechten), fingerprint (broncode onderzoek), een volledige verificatie, een depot bij de IT-notaris en de benodigde nazorg. Door deze werkwijze onderscheiden wij ons van andere escrow-aanbieders in Nederland.

Wat is software escrow?

De software escrowregeling biedt in geval van discontinuïteit (bijvoorbeeld bij tegenwind zoals een faillissement) licentienemers de beschikking over de broncode zodat zij hun bedrijfskritische systemen kunnen blijven gebruiken en onderhouden.

Onderstaand filmpje, dat wij samen met onze partner de IT-notaris hebben gemaakt, legt kort en bondig uit wat software escrow is. Hier is het voorbeeld gebruikt van een faillissement in de levensloop van software. Er zijn natuurlijk veel meer bedreigingen van de continuïteit van software. Wilt u meer weten? Wij nodigen u van harte uit contact op te nemen voor een vrijblijvend gesprek!