Over ons

Waarom Software Borg

Software Borg onderscheidt zich duidelijk in de Nederlandse escrowmarkt door het aanbieden van de meest betrouwbare escrowregeling en de beste prijs-kwaliteitverhouding. Wij slaan geen ongecontroleerde broncodes in eigen beheer op zoals vele andere escrowaanbieders dit doen. Wij hebben gekozen voor een koersbepalende aanpak op het gebied van escrowregelingen. Zo kunnen wij onze klanten maximale zekerheid bieden.

Wie zijn wij

Software Borg is opgericht in 1992 en heeft sindsdien een omvangrijke expertise opgebouwd op het gebied van software escrow en continuïteit. Wij bieden continuïteitsregelingen voor software (on premise, Cloud of SaaS), app’s, data en knowhow. Wij werken hierbij altijd samen met een IT-notaris. Vanwege de wettelijke onafhankelijkheidspositie en zorgplicht van de IT-notaris worden hierbij zowel de belangen van de gebruiker als die van de leverancier behartigd. Bent u op zoek naar een goede continuïteitsregeling of wilt u meer weten wat Software Borg voor uw organisatie kan betekenen, neem dan contact met ons op.

Werkwijze

De ketting is zo sterk als de zwakste schakel. Software Borg controleert vele aspecten op het gebied van IT, recht en informatiebeveiliging. Uit ervaring weten wij dat een over het hoofd gezien detail een hele regeling krachteloos kan maken. Wij hebben in de afgelopen 25 jaar vele situaties meegemaakt waarbij door belanghebbenden een beroep moest worden gedaan op de bij de IT-notaris gedeponeerde broncode en documentatie. Doordat de betreffende belanghebbende gebruik maakten van onze escrowregelingen hebben wij, door onze pro-actieve begeleiding en informatievoorziening, grote (bedrijfs)schades kunnen voorkomen.

Partners

Bij Software Borg werken we nauw samen met verschillende profit en non-profit organisaties. Wij maken gebruik van elkaars kennis, ervaring en netwerk waardoor we in staat zijn een breed scala producten en diensten te leveren op het raakvlak van recht, IT en informatiebeveiliging. Wilt u partner worden van Software Borg, neemt u dan contact met ons op. Een aantal van de partners, waar Software Borg momenteel mee samenwerkt zijn:

Vacatures

In verband met de verdere professionalisering van Software Borg en de voortgaande groei zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers. Hieronder vindt u onze openstaande vacatures en stages die wij momenteel aanbieden.

Onze vacatures

Commercieel medewerker binnendienst – IT
Technisch Inspecteur (werktuigbouwkundig)

Referenties