Over ons

Wie zijn wij

Met Escrow van Software Borg bescherm je de IE-rechten op je hardware en software. Als gebruiker hou je altijd toegang tot je hardware en software en blijf je baas over je eigen data. Bekijk hier een korte impressie van ons team.

Waarom Software Borg

Al ruim 30 jaar zijn wij de TTP (Trusted Third Party) die continuïteit aan IT-leveranciers en gebruikers van hardware en software biedt. Wij borgen continuïteit en beschikbaarheid van bedrijfskritische softwareapplicaties, hardware, data en systemen binnen jouw organisatie. Dit doen we met standaard- én maatwerkoplossingen die passen bij jouw wensen. Continuïteit van de processen binnen jouw bedrijf of organisatie, die je kunt controleren.

Ons team

Werkwijze

Om continuïteit voor administratieve, technische of industriële software die je levert of gebruikt te kunnen borgen, kijken wij verder dan de standaard escrow. Wij geloven in een totaalbenadering die de gehele keten omvat, van broncode tot aan een Cloudomgeving zelf. Wij werken hiervoor samen met (IT-)notarissen, IT-juristen en ICT-specialisten. Op deze manier ontvang jij specialistische kennis en ervaring voor de beste technische en juridische oplossingen tegen de beste prijs.

 

Partners

Bij Software Borg werken we nauw samen met verschillende profit en non-profit organisaties. Wij maken gebruik van elkaars kennis, ervaring en netwerk waardoor we in staat zijn een breed scala producten en diensten te leveren op het raakvlak van recht, IT en informatiebeveiliging. Wil je partner worden van Software Borg, neem dan contact met ons op. Een aantal van de partners, waar Software Borg momenteel mee samenwerkt zijn:

Vacatures

In verband met de verdere professionalisering en groei van ons team inspecteurs zijn wij op zoek naar een ervaren Technisch Inspecteur met een werktuigbouwkundige achtergrond. Ben jij een ZZP-er met ervaring in de markt van industriële software (Smart Industry) en acteer je als auditor op het snijvlak van IT en informatiebeveiliging? Dan is Software Borg op zoek naar jou!

Technisch Inspecteur (werktuigbouwkundig)

Referenties en klantverhalen

Wij werken samen met

IT-notarissen

De broncodes worden gedeponeerd bij een regionale IT-notaris. Deze IT-notarissen zijn gehouden aan de kwaliteitseisen Software Escrow, gedrags- en beroepsregels van de KNB (Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie) en staan onder toezicht van de WFT (Wet Financiële Toezicht).

IT-notaris