Over ons

Waarom Software Borg

Al twee generaties zijn wij de TTP (trusted third party) die continuïteit via escrow aan IT-leveranciers en gebruikers biedt. Wij borgen continuïteit en beschikbaarheid van bedrijfskritische softwareapplicaties, data en systemen binnen jouw organisatie. Dit doen we met standaard- én maatwerkoplossingen die passen bij jouw wensen. Continuïteit van de processen binnen jouw bedrijf of organisatie, die je kunt controleren. Wanneer het gaat om administratieve, technische of industriële software die je levert of gebruikt. Om dit voor jou te regelen, werken we samen met IT-notarissen, IT-juristen en ICT-specialisten. Op deze manier ontvang jij specialistische kennis en ervaring voor de beste technische en juridische oplossingen. Deze oplossingen zijn Software en Broncode Escrow, SaaS en Cloud Escrow, Data Escrow, oplossingen voor Smart Industry en overige oplossingen en kennis delen via het Software Borg Instituut.

Wie zijn wij

Software Borg neemt een bijzondere positie in op de Nederlandse markt voor escrow. Wij zijn namelijk de oudste leverancier van escrow in Nederland. Tevens zijn wij het enige familiebedrijf die al twee generaties lang haar klanten helpt middels escrow regelingen. Zo kunnen wij gebruik maken van onze kennis en ervaringen door de decennia heen. Onze klanten zijn vaak al tientallen jaren bij ons. Nieuwe klanten komen vaak bij ons terecht op advies van onze huidige klanten. Die tevredenheid is ontstaan omdat we een in de praktijk bewezen escrow regeling leveren tegen een schappelijke prijs.

Ons team

Werkwijze

De ketting is zo sterk als de zwakste schakel. Software Borg controleert vele aspecten op het gebied
van IT, recht en informatiebeveiliging. Uit ervaring weten wij dat een over het hoofd gezien detail een hele regeling krachteloos kan maken. Wij hebben in de afgelopen decennia veel situaties meegemaakt waarbij door belanghebbenden een beroep moest worden gedaan op de bij de IT-notaris gedeponeerde broncode en documentatie. Doordat de betreffende belanghebbende gebruik maakten van onze escrowregelingen hebben wij, door onze pro-actieve begeleiding en informatievoorziening, grote (bedrijfs)schades kunnen voorkomen. We werken volgens 5 kwaliteitskenmerken om te voldoen aan de kwaliteitseisen Software Escrow voor de IT-notaris.

 

Partners

Bij Software Borg werken we nauw samen met verschillende profit en non-profit organisaties. Wij maken gebruik van elkaars kennis, ervaring en netwerk waardoor we in staat zijn een breed scala producten en diensten te leveren op het raakvlak van recht, IT en informatiebeveiliging. Wil je partner worden van Software Borg, neem dan contact met ons op. Een aantal van de partners, waar Software Borg momenteel mee samenwerkt zijn:

Vacatures

Momenteel hebben wij geen vacatures.

Referenties

Wij werken samen met

IT-notarissen

De broncodes worden gedeponeerd bij een regionale IT-notaris. Deze IT-notarissen zijn gehouden aan de kwaliteitseisen Software Escrow, gedrags- en beroepsregels van de KNB (Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie) en staan onder toezicht van de WFT (Wet Financiële Toezicht).

IT-notaris