Werkwijze

Van broncode tot Cloudomgeving

Traditionele broncode-escrow is vaak niet toereikend in deze snel evoluerende digitale wereld. Wij geloven in een totaalbenadering die de gehele keten omvat, van broncode tot aan de Cloudomgeving zelf.

We leveren in de praktijk bewezen regelingen op een betrouwbare, persoonlijke en nuchtere manier. Kwalitatief hoogwaardig en op maat, maar wel alleen wat nodig is en zo veel mogelijk gebruikmakend van al bestaande middelen. Want de prijs willen we zo laag mogelijk houden.

Met Software Borg ben je verzekerd van ononderbroken toegang tot cruciale software en waardevolle data. Onze geavanceerde oplossingen, waarbij zowel online als offline deponeren tot de mogelijkheden behoren, zijn ontworpen om jouw bedrijf te beschermen en de operationele continuïteit te waarborgen, ongeacht de omstandigheden.

Deze oplossingen zijn Software en Broncode EscrowSaaS en Cloud EscrowData Escrowoplossingen voor Smart Industry en overige oplossingen.

Benieuwd naar hoe onze aanpak jouw onderneming kan ondersteunen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Wij staan klaar om jou te voorzien van alle benodigde informatie. Samen kunnen we jouw digitale toekomst veiligstellen.