Nieuws & kennisbank

06 dec
Vacatures Software Borg
Word jij onze nieuwe collega? Wij zijn op zoek naar een Adjunct-Directeur (lid directieteam) en een IT-Jurist (ft/pt). Word jij enthousiast van de combinatie tussen IT, techniek en Recht? Dan is Software Borg op zoek naar jou!
Lees meer
02 jun
Vastleggen van IE-rechten bij de IT-notaris
Wij kunnen jou helpen bij het vastleggen van je IE-rechten bij de IT-notaris. Zo weet je zeker (en heb je bewijs) dat je eigenaar bent van je digitale of technische creaties / software.
Lees verder
21 apr
Een checklist voor software escrow
Er zijn in Nederland verschillende escrowdienstverleners. Waar moet je op letten bij het afsluiten van een escrowregeling? Hierbij een handige checklist voor software escrow en cloud escrow, ook op juridisch vlak.
Lees meer
02 mrt
PinkRoccade Local Government kiest voor Software Borg continuïteitsregeling
In januari organiseerde PinkRoccade een webinar voor haar klanten waarbij de experts met elkaar in gesprek gingen over het nut en de noodzaak van escrow. De volgende vragen kwamen aan bod: Hoezo is escrow nodig? Hoe werkt het?
Lees meer
25 feb
Bijdrage aan Accountancy Event 2021
Software Borg levert een inhoudelijke bijdrage naast de voorzitter van het bestuur van de NBA, een specialist IT Auditing en een hoogleraar en tevens IT-topman van de Rabobank.
Meer info
22 jan
De Cloud en continuïteit
Cloud-technologie vraagt om extra aandacht voor de beveiliging en de beschikbaarheid van gegevens / data. Als de software niet meer beschikbaar is, zijn de gegevens dat ook niet meer.
Lees meer

Onderwerpen