Nieuws & kennisbank

24 apr
Software Borg bij Smart Industry ambassadeursbijeenkomst
Op 18 april vond bij de FME in Zoetermeer een Smart Industry ambassadeursbijeenkomst plaats. Software Borg helpt ondernemers in de maakindustrie bij het borgen van risico's van digitalisering.
Lees verder
22 mrt
Het Notariaat van de Toekomst en Software Borg
Software Borg was dinsdag aanwezig op het event ‘Notariaat van de Toekomst’ dat werd georganiseerd voor alle notarissen in Nederland met als onderwerp het gebruik van AI. Een interessante en inspirerende dag!
Lees verder
06 feb
5 tips bij het aangaan van een escrow-overeenkomst
Een escrow-overeenkomst vormt een belangrijk onderdeel in het juridisch geheel om jouw (bedrijfskritische) software draaiende te houden. Waar moet je op letten als je een escrow-regeling aangaat? Wij geven je 5 tips in de vorm van vragen die je kunt stellen.
Lees meer
26 jan
Escrow voor software en data van ZBO’s
ZBO’s voeren allerlei essentiële overheidstaken voor de samenleving uit met behulp van IT. Escrow zorgt ervoor dat software en data altijd toegankelijk zijn en geen onnodige risico’s worden genomen met de gegevens van burgers.
Lees verder
10 jan
DORA en software escrow
Met de komst van de Europese verordening Digital Operational Resilience Act wordt het belang van software escrow extra onderstreept. Werk jij in of lever jij aan de financiële sector en wil je voldoen aan DORA?
Meer info
07 dec
Whitepaper Software Borg op Smart Industry Platform
Onze bijdrage aan het Smart Industry Platform is nu beschikbaar als whitepaper: Het borgen van softwaregebruik in de maakindustrie - Risicomanagement voor bedrijfskritische software binnen Smart Industry.
Lees verder

Onderwerpen