Nieuws & kennisbank

04 jan
Vacature Commercieel medewerker
Op zoek naar een leuke uitdagende functie bij een innovatief bedrijf? In verband met de verdere groei van Software Borg zijn wij op zoek naar een gedreven commercieel medewerker binnendienst – IT (30 – 40 uur).
Bekijk de vacature
07 dec
Uw software geleverd met TPM?
Het is mogelijk op basis van de Software Borg formule met haar 5 kwaliteitskenmerken. De TPM (Third Party Memorandum) is bedoeld voor de accountant van licentienemers.
Meer info
19 mrt
Online Platform mede mogelijk gemaakt door Europees Fonds voor Regionale ontwikkeling
Door de ontwikkelingen in Cloud en SaaS bestaat er behoefte aan de mogelijkheid broncodes van computersoftware en data op een absoluut veilige methode in bewaring te geven bij een IT-notaris.
Lees verder
03 feb
Compliance > 1.000.000.000 Google hits
Compliance is het begrip waarmee wordt aangeduid dat een persoon of organisatie werkt in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving, werkt proactief en voorkomt daarmee praktische en juridische risico’s.
Lees meer
25 nov
Online deponeren van data en software
Voor vrijwel alle overheden en bedrijven geldt dat data en software meer en meer onderdeel van hun bedrijfskritische systemen zijn gaan uitmaken. Juridische inbedding hiervan vereist technische kennis.
Lees meer
20 jun
Topografierecht, onbekend en onbemind
Deze wet, ook wel bekend als chipswet, verschaft een uitsluitend recht op het driedimensionale patroon van de lagen (topografie) waaruit een chip of geïntegreerde schakeling (halfgeleiderproduct) is samengesteld.
Lees meer

Onderwerpen