Nieuws & kennisbank

22 mrt
De Cloud en continuïteit
Cloud-technologie vraagt om extra aandacht voor de beveiliging en de beschikbaarheid van gegevens / data. Als de software niet meer beschikbaar is, zijn de gegevens dat ook niet meer.
Lees meer
02 mrt
PinkRoccade Local Government kiest voor Software Borg continuïteitsregeling
Op 19 januari 2021 organiseerde PinkRoccade een webinar voor haar klanten waarbij de experts met elkaar in gesprek gingen over het nut en de noodzaak van escrow. De volgende vragen kwamen aan bod: Hoezo is escrow nodig? Hoe werkt het?
Lees meer
04 jan
Vacature Commercieel medewerker
Op zoek naar een leuke uitdagende functie bij een innovatief bedrijf? In verband met de verdere groei van Software Borg zijn wij op zoek naar een gedreven commercieel medewerker binnendienst – IT (30 – 40 uur).
Bekijk de vacature
07 dec
Uw software geleverd met TPM?
Het is mogelijk op basis van de Software Borg formule met haar 5 kwaliteitskenmerken. De TPM (Third Party Memorandum) is bedoeld voor de accountant van licentienemers.
Meer info
19 mrt
Online Platform mede mogelijk gemaakt door Europees Fonds voor Regionale ontwikkeling
Door de ontwikkelingen in Cloud en SaaS bestaat er behoefte aan de mogelijkheid broncodes van computersoftware en data op een absoluut veilige methode in bewaring te geven bij een IT-notaris.
Lees verder
03 feb
Compliance > 1.000.000.000 Google hits
Compliance is het begrip waarmee wordt aangeduid dat een persoon of organisatie werkt in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving, werkt proactief en voorkomt daarmee praktische en juridische risico’s.
Lees meer

Onderwerpen

Alles over Test thema

hier komt informatie

Ontvang onze gratis whitepaper

  • Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.