Wij feliciteren Fresh Dynamics met hun eerste deponering

16 februari 2023

Fresh Dynamics heeft de broncode van haar software Alumio Connector voor de eerste keer bij de IT-notaris gedeponeerd. Hiervoor hebben zij een certificaat in ontvangst mogen nemen van de IT-notaris.

Certificaat uitgereikt door IT-notaris

Na de succesvolle afronding van het titelonderzoek en de controle van de broncode door onze technisch inspecteur, werden gisteren de handtekeningen gezet bij de IT-notaris. Henk van Laar van Fresh Dynamics ontving het certificaat uit handen van Paul Rijcken van Software Borg en Martin Beenen, IT-notaris bij deNotarissen.

De software is hiermee nu opgenomen in een Software Borg escrow-regeling. Opname in deze regeling is alleen mogelijk indien de software voldoet aan de kwaliteitseisen ‘Software Escrow voor de IT-notaris’.

Voordelen voor gebruikers

Voor klanten van Fresh Dynamics ligt de meerwaarde besloten in het feit dat, middels het sluiten van een escrow-deelnameovereenkomst met Software Borg, het recht op de broncode van de software verkregen kan worden. Met dit recht is de continuïteit van het gebruik van de software gewaarborgd, omdat deelnemers -onder de in de regeling vastgelegde omstandigheden- over de broncode kunt beschikken.

Deelnemers aan de escrow-regeling kunnen daardoor ook aantonen dat ze compliant zijn met diverse wet- en regelgeving die het borgen van de continuïteit van hun informatiesysteem vereist.

Ook de continuïteit van jouw software regelen?

De specialisten van Software Borg helpen graag mee met het garanderen van jouw bedrijfscontinuïteit. Om dit voor jou te regelen, werken we samen met (IT-)notarissen, IT-juristen en ICT-specialisten. Op deze manier ontvang jij specialistische kennis en ervaring voor de beste technische en juridische oplossingen. Deze oplossingen bieden wij voor Software en Broncode EscrowSaaS en Cloud EscrowData Escrow en oplossingen voor Smart Industry.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Meer nieuws