Software Borg is Smart Industry Ambassadeur

23 juli 2015

Onlangs is de zogenaamde Smart Industry actieagenda geïnitieerd door het ministerie van Economische Zaken, VNO-NCW, Kamer van Koophandel, Nederland ICT en FME. Een belangrijke doelstelling van dit initiatief is: “het versterken van de Nederlandse industrie door maximaal gebruik te maken van de nieuwste informatie en technologische ontwikkelingen zodat deze efficiënter, flexibeler, kwalitatief beter en tailor made kan produceren.”

Kennis en ervaring op het gebied van Smart Industry

Als centrale organisatie van alle IT-notarissen in Nederland krijgen wij met grote regelmaat te maken met de behoefte van industriële partijen tot het willen borgen van hun innovaties en investeringen. Software Borg en de IT-notaris adviseren al ruime tijd in deze markt. Zo zijn wij o.a. betrokken geweest bij het borgen van embedded software in verschillende fabrieken, maar ook windmolenparken en laboratorium faciliteiten.

Smart Industry Ambassadeur

Wij ondersteunen het initiatief van de Smart Industry actieagenda en zijn onlangs formeel Smart Industry Ambassadeur geworden. Smart Industry Ambassadeurs zijn bedrijven en instellingen die klaar zijn voor de toekomst en actief bijdragen aan de realisatie van de Smart Industry actieagenda. Wilt u meer weten over dit onderwerp, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer nieuws