Vacatures Software Borg

6 december 2022

Word jij onze nieuwe collega? Wij zijn op zoek naar een Adjunct-Directeur (lid directieteam) en een IT-Jurist (ft/pt). Word jij enthousiast van de combinatie tussen IT, techniek en Recht? Dan is Software Borg op zoek naar jou!

Vacature Adjunct-Directeur (lid directieteam)

IT – juridisch – Intellectueel Eigendom – IT – aansturing interne operatie – 40% relatiebeheer

Kun je goed gestructureerd en procesmatig denken en dit op anderen overbrengen? Heb je een juridische of IT achtergrond, maar ben je meer de generalist en stuur je graag de specialisten aan? Houd je daarnaast ook nog van contact met mensen en kun je commercieel denken? Dan heeft Software Borg een mooie rol voor jou!

Vacature-SoftwareBorg-Adjunct-Directeur

Vacature IT-Jurist (ft/pt)

Intellectueel Eigendom – flexibel – ontwikkelmogelijkheden

Het lijkt je leuk om jouw juridische kennis te combineren met IT-gerelateerde en technische onderwerpen. Je bent graag in contact met mensen, hebt een dienstverlenende instelling en vindt het tegelijkertijd heerlijk om juridisch ‘de diepte in te duiken’, met je collega’s hierover te sparren en zaken uit te werken. Ben jij dit? Dan is Software Borg op zoek naar jou!

Vacature SoftwareBorg IT Jurist

Werken bij Software Borg

Software Borg is een groeiende organisatie en volop in ontwikkeling. Bekijk hier een korte impressie van ons team.

Er werkt een divers team van collega’s met verschillende leeftijden en langere of kortere werkervaring. De sfeer is informeel en ontspannen, samenwerken is vanzelfsprekend en iedereen denkt mee over de ontwikkeling van de organisatie.

De IT-Jurist

De IT-Jurist is de verzelfstandiging van de IT-juridische adviesafdeling van Software Borg. In het verleden bleek dat bij veel klanten van Software Borg ook behoefte was aan specifiek IT-juridische dienstverlening. Door de verzelfstandiging is IT-juridisch advies nu ook een kerndienst geworden, terwijl de nauwe samenwerking met IT-notarissen en IT-deskundigen is gebleven.

Interesse

Het volledige werving- en selectietraject wordt verzorgd door Métier.

Lees op hun site de uitgebreide vacature Adjunct-Directeur of de vacature IT-Jurist. Voor vragen kun je contact opnemen met Ingobert Veen van Métier.

Meer nieuws