Industriële software geen kostenpost, maar bron van winst

10 februari 2016

Onlangs is er een column verschenen in Link Magazine over de mogelijkheden en risico’s op het gebied van Smart Industry. Link Magazine is een managementblad over eigentijdse vormen van samenwerking tussen bedrijven onderling en tussen bedrijven, (semi-)overheid, universiteiten en hogescholen. De kernwoorden zijn management, marketing en technologie.

Als centrale organisatie van alle IT-notarissen in Nederland krijgen wij met grote regelmaat te maken met de behoefte van industriële partijen tot het willen borgen van hun innovaties en investeringen. Software Borg en de IT-notaris adviseren al ruime tijd in deze markt. Zo zijn wij o.a. betrokken geweest bij het borgen van embedded software in verschillende fabrieken, maar ook windmolenparken en laboratorium faciliteiten.

Smart Industry Ambassadeur

Wij ondersteunen het initiatief van de Smart Industry actieagenda en zijn daarom Smart Industry Ambassadeur. Smart Industry Ambassadeurs zijn bedrijven en instellingen die klaar zijn voor de toekomst en actief bijdragen aan de realisatie van de Smart Industry actieagenda. Wilt u meer weten over dit onderwerp, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Lees de column in Link Magazine hier.

Meer nieuws