Bijdrage aan Accountancy Event 2021

25 februari 2021

De unieke Software Borg formule vindt op een breed vlak waardering. Zo ook bij:

Het Accountancy Event 2021, thema “Continuïteit & IT” op 2 november a.s.

Software Borg zal een inhoudelijke bijdrage leveren naast onder andere de volgende sprekers: Marco van der Vegte (voorzitter van het bestuur van de NBA), Jan Matto (NOREA en docent IT Auditing) en Theo-Jan Renkema (hoogleraar en tevens IT-topman van de Rabobank). Voor meer informatie kijk op www.accountancyevent.com

Noodzaak van escrow voor PinkRoccade

Steeds meer grote en relevante softwareontwikkelaars kiezen voor Software Borg. Zo heeft PinkRoccade, marktleider in de sector gemeenten, vorig jaar voor ons gekozen. Ze organiseerde begin dit jaar een Webinar voor haar klanten waarbij de experts met elkaar in gesprek gingen over het nut en de noodzaak van escrow. Bekijk hier de samenvatting ervan. Het door Software Borg ontwikkelde “Online Platform” krijgt steeds meer belangstelling. Een van de eerste afnemers van deze dienstverlening heeft het gebruik van het Online Platform onlangs nog vergroot.

Unieke SaaS beveiliging

Software Borg zal op het Accountancy Event een unieke beveiliging van het product SaaS aankondigen. En meer innovatieve aankondigingen zullen volgen. De ontwikkelingen in de informatiemaatschappij staan niet stil en Software Borg volgt nauwlettend welke risico’s ontstaan en welke maatregelen nodig zijn ter bescherming van informatiesystemen.

Wilt u het event bezoeken? Neem dan contact met ons op voor een aantrekkelijke korting op het entreebedrag.

Meer nieuws