Software-escrow bij Software Borg én de IT-notaris

Software Borg is al twee generaties de TTP (trusted third party) die continuïteit aan IT-leveranciers en gebruikers biedt door koersbepalende escrowregelingen. Ons kernproduct is onze unieke software-escrowregeling. Onze standaard escrowregeling bestaat uit een titelonderzoek (onderzoek naar de origine van de auteursrechten), fingerprint (broncode onderzoek), een volledige verificatie, een depot bij de IT-notaris en de benodigde nazorg. Door deze werkwijze onderscheiden wij ons van andere escrow-aanbieders in Nederland.

De escrowregeling biedt in geval van discontinuïteit (bijvoorbeeld bij tegenwind zoals een faillissement) licentienemers de beschikking over de broncode zodat zij hun bedrijfskritische systemen kunnen blijven gebruiken en onderhouden.

Resultaat van de presentatie

Na afloop van deze presentatie weet je hoe software-escrowregelingen bij Software Borg en de IT-notaris de continuïteit van je informatiesystemen veilig kunnen stellen. Toch niet wat je zoekt? Bekijk een van onze andere cursussen en trainingen in het cursusoverzicht.

Programma

Doelgroep

Iedereen die vanuit zijn functie of rol te maken krijgt met de beveiliging en continuïteit van informatiesystemen binnen de organisatie.

Vorm

Presentatie of oriënterend gesprek.