Docenten en trainers

Alle docenten

De docenten en trainers die verbonden zijn aan het Software Borg Instituut zijn allen experts op hun vakgebied. Het zijn ervaren docenten die graag hun expertise aan je overbrengen. Daarnaast kan het Software Borg Instituut putten uit het uitgebreide kennisnetwerk verbonden aan Software Borg. Dit zijn specialisten op het terrein van informatietechnologie (IT), IT-recht en informatiebeveiliging. Zij kunnen vanuit hun expertise een cursus of inleiding voor een bepaalde doelgroep verzorgen.

Softwareborg Academy

Bekijk hier een overzicht van alle trainingen of kom meer te weten over het Software Borg Instituut.

mr. J.P. Schuitema (Jan Pieter)
IT-jurist
Jan Pieter heeft de studie Recht & ICT afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen en is daarna als IT-jurist aan de slag gegaan bij De IT-Jurist. Vanwege de samenwerking tussen De IT-Jurist en Software Borg wordt hij veelvuldig ingezet bij alle juridische aspecten waar Software Borg mee te maken krijgt. De kennis en ervaring die hij daarbij opdoet deelt hij dan ook graag als docent bij het Software Borg Instituut.
P.E.F. Rijcken MSc (Paul)
Escrow Consultant / IT-econoom
Paul heeft de studie Algemene Economie afgerond aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Als strategy consultant bij Policy Research Corporation was hij betrokken bij beleidsstudies in de transportsector in binnen- en buitenland, politiek gevoelige studies waarbij veel stakeholders betrokken waren zoals de NOGEPA, onafhankelijke evaluaties en reorganisaties. Na een wereldreis van 3 jaar werkt hij nu bij De IT-Jurist en Software Borg en is gespecialiseerd in escrow en waarderingen van software.