Docenten en trainers

Alle docenten

De docenten en trainers die verbonden zijn aan het Software Borg Instituut zijn allen experts op hun vakgebied. Het zijn ervaren docenten die graag hun expertise aan je overbrengen. Daarnaast kan het Software Borg Instituut putten uit het uitgebreide kennisnetwerk verbonden aan Software Borg. Dit zijn specialisten op het terrein van informatietechnologie (IT), IT-recht en informatiebeveiliging. Zij kunnen vanuit hun expertise een cursus of inleiding voor een bepaalde doelgroep verzorgen.

Softwareborg Academy

Bekijk hier een overzicht van alle trainingen of kom meer te weten over het Software Borg Instituut.

Mr. J.P. (Jan Pieter) Schuitema
IT-jurist
Jan Pieter heeft de studie Recht & ICT afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen en is daarna als IT-jurist aan de slag gegaan bij De IT-Jurist. Vanwege de samenwerking tussen De IT-Jurist en Software Borg wordt hij veelvuldig ingezet bij alle juridische aspecten waar Software Borg mee te maken krijgt. De kennis en ervaring die hij daarbij opdoet deelt hij dan ook graag als docent bij het Software Borg Instituut.
Hein Milius
Senior Escrow Consultant
Hein heeft ruime ervaring op het gebied van advieswerkzaamheden in de zakelijke dienstverlening. Hij vindt het belangrijk om uitsluitend klantgericht te denken. De toegevoegde waarde voor de klant staat centraal bij de advisering, wat betekent, zorgvuldig en creatief inspelen op de marktbehoeftes. Het opzetten en onderhouden van strategische samenwerkingen ziet hij als een must, waarin het beperken van risico's en het versterken van rechtsposities geen korte termijn gedachte kan zijn.