U bent al klant

Betrouwbaarheid, samenwerken en koersbepalend zijn belangrijke kernwaarden voor Software Borg. Dit houdt onder andere in dat wij de relatie met u als klant zeer waarderen. U bent en blijft voor ons uitermate belangrijk, niet alleen als afnemer van onze diensten, maar zeker ook als serieuze gesprekspartner om onze diensten en producten voortdurend in ontwikkeling te houden.

Steeds vaker worden wij gevraagd door onze klanten om ondersteuning te bieden bij het risicomanagement van IT-projecten. In dat geval gaat het om klanten die meerdere softwarepakketten in beheer, dan wel licentie hebben. Bij ziekenhuizen bijvoorbeeld, komen wij honderden verschillende softwarepakketten tegen. Hiervan zijn tientallen bedrijfskritisch.

Uw ervaringen

Zoals hierboven al aangegeven zien wij onze klanten als serieuze gesprekspartners, zeker ook daar waar het de ontwikkeling van onze diensten en producten betreft.

Wij hopen door onze manier van (samen)werken dat onze dienstverlening aansluit op uw behoeften en verwachtingen.

Mocht u opmerkingen of vragen hebben onze dienstverlening dan horen wij graag van u. U kunt eenvoudig met ons in contact te komen is via ons contactformulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren. Ook voor een klacht kunt u contact met ons opnemen.

Met betrekking tot klachten conformeren wij ons aan het Reglement Tuchtrechtspraak van de Nederlandse Vereniging van Beëdigd Informaticadeskundigen (NVBI).