Vacature Commercieel medewerker

4 januari 2021

Op zoek naar een leuke uitdagende functie bij een innovatief bedrijf?

In verband met de verdere groei van Software Borg zijn wij op zoek naar een gedreven commercieel medewerker binnendienst – IT (30 – 40 uur).

Wat ga je doen

In deze dynamische functie krijg jij veel vrijheid om onze klanten op de juiste manier te informeren over onze dienstverlening en onze producten. Deze klanten bestaan uit licentiegevers en licentienemers van software. Zij wensen de beschikbaarheid van hun software (licentiegever) en de door hun gebruikte software (licentienemer) te waarborgen.

Je vervult deze rol vanuit je dienstverlenende instelling. Je zoomt in op de klantvraag en pikt signalen haarfijn op. Het is voor jou een leuk samenspel om met de accountmanager de klanten optimaal te bedienen. Tuurlijk weet je nog niet direct alle ins en outs. Dat kan ook niet want wij zijn uniek in onze soort. Juist dat vind jij zo leuk aan deze rol en het past bij je omdat je leergierig bent. Aan het succes lever je een grote bijdrage door je motivatie en je nieuwsgierigheid om zaken goed te doorgronden. Dat waarderen de klanten en de collega’s ook zo in jou!

Kortom een functie waar je heel veel zaken van het IT-recht en de informatievoorziening steeds beter weet te waarderen en je ook blijft ontwikkelen in deze materie. Omdat je steeds beter weet waar het in ons vak om draait, krijg je zelf ook meer de drive om je kennis te delen. Ook het geven van presentaties en het verder uitwerken van offertes behoren hierbij tot jouw werkzaamheden.

Wie ben jij

Je beschikt minimaal over een afgeronde hbo-opleiding, bijvoorbeeld een commerciële opleiding of een opleiding in Management, Economie en Recht. Je hebt aantoonbaar een grote affiniteit met IT, IT-recht of Informatiebeveiliging. In je werk ben je zelfstandig maar ervaart dat het samenwerken en afstemmen met je andere collega’s zorgt voor de gewenste multidisciplinaire aanpak die de projecten naar een hoger plan tillen. Je hebt een resultaatgerichte en klantgerichte instelling. Je durft initiatief te tonen en bent een kei in het plannen en organiseren van het werk. Maar bovenal haal jij je voldoening als je mensen kunt voorzien van de juiste informatie en ze een stap verder kunt helpen! De Engelse taal beheers je in woord en geschrift.

Deze competenties zijn gewenst:
• Zelfstandig
• Ondernemend
• Nauwkeurig
• Dienstverlenend
• Goed plannen

Wie zijn wij

Software Borg Groep is een persoonlijke, ambitieuze en groeiende organisatie. Software Borg beoogt een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de informatiemaatschappij. Dit realiseert zij hoofdzakelijk door het bieden van unieke continuïteitsoplossingen. Gebruikers wensen zekerheid over de continuïteit (beschikbaarheid) van hun software. Ook is beschikbaarheid van software een belangrijke voorwaarde voor compliance. Hiervoor ontwikkelt Software Borg nieuwe product-marktcombinaties. Software Borg kenmerkt zich als een organisatie die snel en adequaat kan inspringen op nieuwe ontwikkelingen met een strategische blik. De organisatie is volop in ontwikkeling en staat altijd open voor ambitieuze professionals die willen meegroeien.

Wat wij bieden

Software Borg richt zich op een nichemarkt! Je kunt de benodigde kennis dus eigenlijk nog niet volledig in huis hebben. Geen paniek, juist daarom zorgen wij ervoor dat je vanuit de organisatie goed op weg wordt geholpen en je snel wegwijs wordt gemaakt met de producten en diensten van onze organisatie. Wij gaan ervan uit dat het enige tijd duurt voordat je volledig zelfstandig kan opereren. Dat heeft te maken met het feit dat de materie abstract en complex is. Je zult wel direct aansluiten bij projecten die lopen, zodat je jouw kennis en expertise als commercieel medewerker binnendienst meteen kunt toepassen.

Je werkt nauw samen met een senior accountmanager en een team van 15 professionals vanuit ons hoofdkantoor in Haren. Je hebt de mogelijkheid om deze binnendienst functie zo uit te breiden dat je ook naar de klanten toe gaat.

• Uitstekende begeleiding en (in-house) opleidingen;
• Toegang tot een uitgebreid netwerk van partners en klanten;
• Een innovatief bedrijf met een informele werksfeer en fijne collega’s;
• Veel ruimte voor eigen initiatief;
• Werken in een uitdagende markt;
• De kans om bij te dragen aan innovatie op het snijvlak van IT, Recht en Informatiebeveiliging;
• Een marktconform basissalaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Wij bieden een tijdelijke arbeidsovereenkomst met een aantrekkelijk salaris. De intentie is bij gebleken geschiktheid dat de overeenkomst overgaat in een vast dienstverband. Je vergoeding bestaat uit een basissalaris aangevuld met een provisieregeling gebaseerd op de realisatie van je targets.

De werving voor deze functie wordt uitgevoerd door StrateegGroep. Reageren kan door te mailen naar info@strateeggroep.nl of bellen naar Marscha Zimmerman, 06-53933956.

Meer nieuws