9
Jul
2015

Cursus software escrow en continuïteit informatiesystemen

Steeds vaker wordt duidelijk welke continuïteitsrisico’s verbonden zijn aan het gebruik van bedrijfskritische informatiesystemen. Organisaties zijn voor het uitvoeren van hun werkzaamheden, voor het voldoen aan contractuele en wettelijke verplichtingen en voor hun imago afhankelijk van de beschikbaarheid van essentiële IT. Het Software Borg Instituut organiseert daarom de “Basiscursus software escrow & continuïteit informatiesystemen”.

Deze cursus bundelt voor u de actueel benodigde kennis over de continuïteitsrisico’s bij het gebruik van software en bij digitale gegevensverwerking. U leert aan welke eisen een continuïteitsregeling moet voldoen om u daadwerkelijk continuïteit te kunnen bieden. Wij bevelen deelname aan de cursus van harte bij u aan. De eerstvolgende keer dat deze cursus wordt gegeven is 7 oktober 2015 in Princess Hotel Beekbergen / Apeldoorn.

Lees meer informatie, over o.a. aanmelden en locatie, op de website van het Software Borg Instituut. Klik hier voor het volledige programma.