Nazorg

Welke nazorg is nodig om zo veel mogelijk schade door uitval van software te voorkomen of te beperken?

Wij horen vaak de vraag: “Wat moet mijn organisatie met een broncode? We kunnen niet programmeren en weten niets van softwareontwikkeling.” Software Borg verleent in het geval van een calamiteit op twee vlakken ondersteuning: technisch en juridisch. Let wel: Software Borg gaat niet voor u programmeren, maar Software Borg kan wel de projectleiding op zich nemen. Ook kunnen de IT-juristen van Software Borg de licentienemers (gebruikers) ondersteunen in de juridische discussies die al snel ontstaan in de software wereld na een calamiteit.

Nazorg is maar één van de 5 kwaliteitskenmerken van een solide software continuïteitsregeling. Bekijk ook de andere 4 kenmerken: rechtszekerheid, zekerheid informatietechnologie, bijdrage aan informatiebeveiliging en kwaliteit aanbieders.

Wij informeren u graag over de nazorg die wij leveren na de gecontroleerde afgifte van de broncode door een IT-notaris. Meer weten over escrow en continuïteit met betrekking tot uw software en informatiesystemen? Neem vandaag nog contact met ons op.