Nazorg

Welke nazorg is nodig om zo veel mogelijk schade door uitval van software te voorkomen of te beperken?

Ondersteuning van softwaregebruikers

Wij horen vaak de vraag: “Wat moet mijn organisatie met een broncode? We kunnen niet programmeren en weten niets van softwareontwikkeling.” Software Borg verleent in het geval van een calamiteit op twee vlakken ondersteuning: technisch en juridisch. Let wel: Software Borg gaat niet voor u programmeren, maar Software Borg kan wel de projectleiding op zich nemen. Ook kunnen de IT-juristen van Software Borg de licentienemers (gebruikers) ondersteunen in de juridische discussies die al snel ontstaan in de software wereld na een calamiteit.

Kenmerken voor een kwalitatieve continuïteitsregeling

Nazorg is maar één van de 5 kwaliteitskenmerken van een solide software continuïteitsregeling. Bekijk ook de andere 4 kenmerken: rechtszekerheid, zekerheid informatietechnologie, bijdrage aan informatiebeveiliging en kwaliteit aanbieders.

Wij informeren u graag over de nazorg die wij leveren na de gecontroleerde afgifte van de broncode door een IT-notaris. Meer weten over escrow en continuïteit met betrekking tot uw software en informatiesystemen? Neem vandaag nog contact met ons op.