Industrie (Smart Industry)

De Nederlandse industrie is veelzijdig. Er wordt ook op veel manieren met automatisering gewerkt. Dit geldt zowel in de rol van ontwikkelaar van industrieel toegepaste software als ook als gebruiker van software. Het is verstandig om stil te staan bij wat dit betekent voor de betreffende ondernemer. Zo kan een machinefabriek eigenaar blijken te zijn van een stuk kostbare software (vermogenseffecten) of blijkt een laboratorium volledig afhankelijk van de geautomatiseerde apparatuur die gebruikt wordt (bedrijfscontinuïteit).

Het reeds lange tijd niet meer zo dat software door een softwarehouse wordt ontwikkeld, of dat automatisering van machines alleen met behulp van PLC’s en FPGA’s gebeurt.

Kennis omtrent het bezit en gebruik van (embedded) software in machines, fabrieken, laboratoria en zorgcentra, kan van groot belang zijn om bezit veilig te stellen en risico’s te vermijden.

Wij hebben dit soort ontwikkeling in deze markt zien aankomen en hebben ons daarin verdiept. Dit heeft ons een belangrijke gesprekspartner gemaakt van brancheorganisaties als de VSI (Vereniging van System Integrators), Koninklijke Metaalunie, Uneto-VNI en FHI (Federatie Het Instrument). 

Voor meer informatie, neem vrijblijvend contact met ons op.

Onder deze pagina treft u een beperkte selectie van onze klanten in de industriële sector aan.

Software Borg Smart Industry

 

Referenties