Ecosysteem

Het Ecosysteem van Software Borg wordt gevormd door de wisselwerking tussen Software Borg en de verschillende kennispartners en organisaties waar wij een duurzame relatie mee hebben opgebouwd. Een duurzame relatie houdt in dat er een langdurige relatie is opgebouwd gebaseerd op vertrouwen, kennisdeling en professionaliteit.

Sinds de oprichting in 1992 van Software Borg werken wij samen met notarissen. Door deze langdurige samenwerking is er veel kennis en ervaring opgebouwd, waarbij maximaal gebruik is gemaakt van de onderscheidende kwaliteiten van de notaris. Deze samenwerking heeft in 2014 geresulteerd in de accreditatie van de IT-notaris door de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie. 

Door klant te worden van Software Borg, krijgt u niet alleen de beste escrowregeling van Nederland, maar hebt u bovendien onmiddellijk toegang tot het Ecosysteem van Software Borg. Dit betekent dat u door uw samenwerking met Software Borg een full service organisatie achter u hebt staan.

U kunt bij ons terecht voor alle broncode-gerelateerde vragen. Wilt u weten wat de voordelen van dit Ecosysteem voor uw organisatie kunnen zijn? neem dan contact op met onze helpdesk middels telefoon 050-5350143 of via e-mail: info@softwareborg.nl