Directie

Als directie bent u verantwoordelijk voor de informatiebeveiliging binnen uw organisatie. Dit betekent dat u maatregelen dient te treffen om er voor te zorgen dat er geen gegevens bij partijen komen die daar geen recht op hebben en dat uw data beschikbaar en toegankelijk blijft. U bent onder andere verplicht om maatregelen te treffen waarmee u regelt dat uw fiscale gegevens niet alleen zeven jaar beschikbaar zijn voor de Belastingdienst maar ook toegankelijk.

Software Borg kan u hierbij van dienst zijn.

  • Wij hebben ruime ervaring bij het adviseren van directies en ondernemers op het gebied van informatiebeveiliging, recht en IT.
  • Door onze escrowregelingen krijgt u de maximale (rechts-) zekerheid dat uw in licentie genomen software beschikbaar blijft wanneer er een calamiteit bij uw leverancier voorvalt zoals een faillissement of een discontinuering van het onderhoud.
  • Onze unieke Licentiegarantie geeft u de juridische zekerheid dat u uw software kunt blijven gebruiken in geval van een calamiteit bij uw softwareleverancier.
  • Door het opzetten van een juridische BV structuur (plus licentiecontracten) waarin uw intellectueel eigendom separaat wordt gezet van uw werkmaatschappij, is uw intellectueel eigendom optimaal beschermd.
  • Onze IT-juristen hebben uitgebreide ervaring met het maken en beoordelen van algemene voorwaarden, licentiecontracten en overdracht van intellectueel eigendom.

Is uw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!